• Beste spelers/ ouders,

Betreft: Oproep

We willen dat elke voetballer bij v.v. Rijen plezier beleeft aan de voetbalsport. Veel mensen dragen daar al aan bij en daar zijn wij ontzettend trots op. Met zijn allen zorgen we ervoor dat we kunnen voetballen bij v.v. Rijen. Zonder de inzet van veel vrijwilligers lukt het echt niet. Bij een club als v.v. Rijen is altijd veel te doen. En dus is alle hulp welkom.

Aan de spelers/ouders/verzorgers van JO17-3 en JO19-3

Afgelopen week is op de website van v.v. Rijen de indeling voor o.a. de leeftijdscategorie JO17 en JO19 geplaatst. Helaas hebben wij voor zowel de JO17-3 als de JO19-3 nog geen leiders/trainers kunnen vinden.

Daarom deze dringende oproep, aan de ouders/verzorgers van de spelers van deze elftallen of u bereid bent om deze jongens te trainen of te coachen. Of kent u – in uw directe omgeving – andere ouders die het leuk zouden vinden om voor zo’n enthousiaste spelersgroep te staan? Ook die worden van harte uitgenodigd te reageren. Ouders die zich aan willen melden kunnen zich melden bij de coördinator van deze leeftijdscategorie Leo de Jongh.

Let op: Zonder aanmeldingen kan er niet gevoetbald worden en dat is niet uitsluitend de verantwoordelijkheid van v.v. Rijen.

Dus: MELD U NU AAN

En neem contact op met: