• v.v. Rijen is verheugd te kunnen melden dat onderstaande trainers/grensrechters en verzorgers hun contracten hebben verlengd. Deze zijn afgelopen donderdag 9 juli bekrachtigd door het ondertekenen van de officiële papieren bij één van de sponsoren van v.v. Rijen: Grand Café De Heeren van Rijen.

Jan de Hoon: (Opleidingscoördinator)
    v.v. Rijen is verheugd Jan te kunnen vastleggen als opleidingscoördinator.
    Jan is een oudgediende en daarmee een bekende van de club die v.v. Rijen een warm hart toedraagt.
    Jan heeft met zijn opleiding en ruime ervaring alles in huis om onze trainers en spelers van de jeugd te ontwikkelen.

Freddy Kruijs: (Hoofdtrainer Rijen 1 & Selectie)
    In januari konden we al melden dat Freddy zijn contract heeft verlengd met onze club en hebben we ook middels handtekeningen bekrachtigd. Freddy gaat zijn 2de jaar in bij de club.

Paul Naalden: (Hoofdtrainer Rijen 2)
    Paul heeft zijn contract verlengd en daar is v.v. Rijen blij mee. Paul heeft aangegeven zich ook verder te willen ontwikkelen in het trainersvak. Paul is dit jaar gestart als trainer van het 2de en heeft dit goed gedaan met een top 3 klassering tot de Corona perikelen.
    Dit heeft ertoe geleid dat de KNVB ons verzoek om te promoveren naar de hoofdklasse heeft gehonoreerd.

Mark Ernst: (Hoofdtrainer Rijen JO19-1)
    v.v. Rijen is blij te kunnen melden dat we Mark hebben kunnen doorschuiven naar de JO19-1 waardoor we meer ervaring krijgen in deze leeftijdscategorie. Mark heeft de laatste jaren de JO17-1 gedaan en kent dus goed de spelers. Ook de JO19-1 komt in de hoofdklasse uit.

Mart de Baar: (Assistent-trainer JO19-1)
    We zijn verheugd te kunnen melden dat ook Mart als oudgediende is teruggekeerd bij de club. Mart heeft de uitdaging aanvaard om in te stappen op de JO19-1. Samen met Mark gaat hij proberen een mooie klassering met de JO19-1 te bewerkstelligen en de spelers voor te bereiden op de overgang naar de senioren.

Tom Wientjens: (Hoofdtrainer JO17-1)
    Door het doorschuiven van Mark kwam er een plekje vrij voor Tom bij de JO17-1. Na een aantal jaren bij de JO15-1 was Tom klaar voor een stap naar een andere leeftijdscategorie. We zijn dan ook blij dit interne schuifplaatje te hebben kunnen doen.

Roland Verbunt: (Hoofdtrainer JO15-1)
    Na het behalen van zijn UEFA C diploma en ervaring te hebben opgedaan als assistent-trainer is de tijd aangebroken om de JO15-1 als hoofdtrainer te gaan leiden. Roland heeft deze uitdaging aangenomen en past geheel in de wens van v.v. Rijen om eigen trainers op te leiden en te ontwikkelen.

Gerrit Haagh: (Hoofdtrainer JO13-1)
    Als sinds jaar en dag zit Gerrit op de JO13-1 en doet dit met veel plezier, we zijn dan ook blij dat Gerrit zijn contract heeft verlengd. Gerrit ziet nog steeds de uitdaging om de spelers van een klein veld naar een groot veld te ontwikkelen.

Eric van Loon: (Grensrechter Rijen 2)
    Eric gaat ook volgend seizoen deel uit maken van de staf van Rijen 2. Eric zal wederom het assistent-scheidsrechterschap op zich nemen.

Marco Fischer: (Grensrechter (+) Rijen 1)
    We zijn blij te kunnen melden dat Marco zijn wat uitgebreide functie heeft aanvaard. Marco is ook volgend jaar assistent-grensrechter bij Rijen 1. Naast dit zal Marco, zoals we ook dit seizoen hebben gedaan na het vertrek van Hugo, enkele leiderstaken op zich nemen voor Rijen 1.

Mike van de Ven: (Verzorger selectie)
    Mike is officieel toegetreden tot de verzorgingsstaf van de selectie. Mike zit in een opleidingstraject en zal met Rob Krekelberg en Jan Smeekens proberen onze spelers zo goed mogelijk te verzorgen. Mike zal in het weekend zich focussen als verzorger van Rijen 2.

Rob Krekelberg: (verzorger selectie) (niet op foto)
    Rob heeft aangegeven zijn zorgtaken voor de club voort te zetten. Rob Naast de belasting over de inkoop zal Rob de zondagen de jongens van Rijen 1 prepareren en verzorgen.

Jan Smeekens: (verzorger selectie) (niet op foto)
    We zijn blij dat Jan heeft toegezegd ons te helpen met de verzorging door de week, Mike te helpen op leiden en op zondag Rob te ondersteunen bij de voorbereidingen op de wedstrijd van Rijen 1.

Ronald van Dongen: (Hoofdtrainer keepers)
    We hebben Ronald kunnen strikken om de hoofdtrainer van de keepers te worden binnen onze club. Ronald heeft een ruime ervaring om onze keepers naar een hoger plan te tillen.

Nieck Pijnenburg: (Assistent-keeperstrainer)
    Na Mike hebben we ook Nieck een opleidingstraject kunnen aanbieden. Nieck gaat zich opleiden tot keeperstrainer en zal komend seizoen al met de jeugdkeepers aan de slag gaan.

Afscheid:
    We hebben helaas ook afscheid van enkele trainers moeten nemen of hebben zelf besloten om te stoppen.

Willem Broeders:
    Willem was hoofdkeepers trainer en heeft met veel enthousiasme het keepers apparaat opgezet en was ook betrokken bij de selectie keepers.

Patrick Marcelissen:
    Patrick was naast Willem een ervaren keeperstrainer die heel goed met de keepers kon samen werken. Helaas is het ons niet gelukt om Patrick binnenboord te houden.

Maurice Maes:
    Maurice was de keeperstrainer van de jeugd, die dit met vol overgave en passie deed. Helaas heeft Maurice een andere keuze gemaakt, die we begrijpen en respecteren.

Ron Koot:
    Ron heeft aangegeven zijn nieuwe rol terug te geven om uiteenlopende redenen. Ron was jaren de assistent-trainer van Rijen 1.